Representing the harder styles

 Facebook Twitter  mixcloud  instagram

 

  • original.jpg
  • ARTWORK-WSZ043small.jpg
  • LBX001small.jpg
  • ARTWORK-WSZ045small.jpg

Ouwe Jongens Krentenbrood 2012

b_250_250_16777215_0_0_images_ojk12.jpgDe gezellige oldschool reünie keert terug in Fijnaart!

Na het daverende succes van vorig jaar keert het gezellige oldschool feest ‘Ouwe Jongens Krentenbrood’ op 24 november terug in de Fendertse Hoeve in Fijnaart. Verwacht een avond die bol zal staan van tijdloze house klassiekers, ouderwetse gezelligheid en veel oude bekenden. Oftewel de ideale oldschool reünie die je niet mag missen!

De avond zal worden opgewarmd door Fendertse Hoeve huis-dj Ronald van Kouteren. Zijn platenkoffer bevat een schat aan hou
se pareltjes en deze zullen met de nodige finesse aan elkaar worden geregen. Vervolgens zal Wicked Soundz rots in de branding, Dj Yorick, plaatsnemen achter ‘the wheels of steel’ en zijn graag gehoorde geluid door speakers van de Fendertse Hoeve blazen.

Net als de vorige editie van OJK zal ook Club-X legende Dj Yves weer een bezoek brengen aan Fijnaart. Yves was halverwege de jaren negentig de man achter het succes van de legendarische house tempel Club-X in het Belgische Wuustwezel. Tenslotte zal Francois, voormalig resident DJ van after-club Zino uit Tilburg, de avond afsluiten met een anderhalf uur durende melodieuze oldschool classics set. Alle pino’s uit de Zino zijn bij deze uitgenodigd! De avond zal worden gehosted door de uit de Fendertse klei getrokken MC O-boy.

De deuren van de Fendertse Hoeve gaan open op zaterdag 24 november om 22:00. De entree bedraagt 10 euro. Minimum leeftijd is 21 jaar.

http://www.facebook.com/events/129946900479261/